Hírek

2023.11.26 23:59
Ha karácsonyi ajándéknak szeretnéd a megrendelésed akkor legkésőbb december 11-éig adj le rendelést! Néhány típusú termék esetén van lehetőség későbbi rendelésre is, de erről inkább érdeklődj!

TOP termékek

Szavazás

Látogató számláló

0
0
7
0
6
5
5

Házhozszállítás

Egyedi termék rendelése

Amennyiben egyedi terméket szeretnél rendelni abban az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy facebook messengeren (amit a főoldalon meg is találsz).

Nagyon sok fajta termék készítése megoldható, az általad megálmodott mintával. Ennek esetlegesen lehet plusz költsége ez a mintától is függ (1.000-4.000Ft közötti egyszeri díj), de nem minden esetben, ezeket részletesen át tudjuk beszélni egy privát üzenetben. Sok minta közül lehet választani, amit nem tudunk vállalni az a magas licenc díjú jogvédett grafikák pl. Disney, Pixar, NickJr figurák stb., kérlek ezt vedd figyelembe.

Egyedi kérés esetén az elfogadott végső tervet követően, előre utalás beérkezése után kb 2-4 hét az elkészült termék, mivel ezeket egy nagy textil nyomdában készítik nekünk, hogy a legmegfelelőbb és bőrbarát öko-tex standard 100 minősítésű textilekkel dolgozhassunk. 

 

Kérdés esetén keress bátran!

oliviorbabyroom@gmail.com

https://www.facebook.com/Oliviorbabyroom/