Most popular products

Vote

Visitor counter

0
0
7
6
6
0
5

Húsvéti zsák névre szólóan

Húsvéti zsák névre szólóan
Húsvéti zsák névre szólóan
Névre szóló húsvéti ajándékzsákunk kiváló választás azok számára, akik szeretnék egyedi és személyre szabott ajándékokkal meglepni szeretteiket és barátaikat az ünnep alkalmából. A zsák kiváló minőségű, tartós anyagból készült, így évekig használható marad.

A zsák mérete kb 20 cm x 30 cm, és könnyen beférnek bele különböző kis ajándékok, mint például tojások, édességek, játékok és egyéb apró ajándékok. A zsák tetejét egy a minta színéhez illő szalaggal lehet bezárni, így az ajándékok biztonságban és titokban maradnak, amíg a megfelelő pillanat el nem érkezik.

A húsvéti ajándékzsákunk személyre szabottan készül, hogy rányomtatjuk a megajándékozott nevét vagy akár locsolóverset, egyedi üzenetet. A nyomtatás nagy felbontású és tartós, így az ajándékzsák hosszú távon is szép marad.

Ez a termék egy kiváló módja annak, hogy egyedi és személyes ajándékot adjon azoknak, akiknek fontosak Önnek. Ügyeljen arra, hogy időben rendelje meg a húsvéti ajándékzsákot, hogy biztosan időben megérkezzen az ünnepre.
1 790 Ft
Bonus point : 36 Ft
Info
Article No.
HZ742106
Opinions

Be the first to review this product!