Most popular products

Vote

Visitor counter

0
0
6
5
8
7
6

Ballagási tarisznya - méhecske csoport

Ballagási tarisznya - méhecske csoport
Ballagási tarisznya - méhecske csoport

Drága kincseink olyan hamar felnőnek <3 Te is ámulva nézed, hogy mikor is nőtt ilyen nagyra? Most született és már hamarosan iskolába megy? Vagy netán már a középiskola kapujában áll?
Mi még csak az általános iskolát kezdjük, de megdöbbentő, hogy mennyi együtt töltött szép emlék, mennyi minden történt és mégis egy pillanat.

Details
1 490 Ft
Bonus point : 30 Ft
Details

Ballagási tarisznya ovisoknak és iskolásoknak

 

Az Olivior által egyedileg tervezett óvódai ballagási tarisznya tökéletesen illik minden kisgyermek ballagási öltözékéhez. A kedves grafikák felkeltik a kicsik érdeklődését, és elnyerik szívüket. A tarisznya kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig tartós marad.

A nyomtatás technológiájának köszönhetően a rajta lévő minta hosszú évek múlva is gyönyörű élénk lesz. Az Olivior által használt festék és nyomtatási eljárás garantálja a tartósságot.

Ha egy igazán különleges és minőségi tarisznyát keresel a kicsid óvódai ballagására, az Olivior által tervezett tarisznya a legjobb választás. A kedves grafikák és a tartósság garantáltan örömteli élményt nyújt majd mind a kicsiknek, mind a szülőknek.

A tarisznya alapszíne fehér. Kérhető rá Felirat, grafika és fénykép nyomtatása.

Elkészülési idő a mennyiségtől is függ 1-7 nap
Amennyiben utolsó pillanatban gondolkoztál - amit megértek mert én is ilyen vagyok - akkor lehet express kérni a rendelést.

Mérete:

Ovis: 15*18cm - zsinór 122cm

 

Ha a teljes csoportnak rendelsz akkor kedvezményt biztosítok:

15-30db rendelése esetén 10% kedvezmény
30-50db rendelése esetén 15% kedvezmény
50db-tól rendelése esetén 18% kedvezmény

Ha esetleg megvan a csoport névsora amit szeretnél a tarisznyára akkor a fájl feltöltése vagy esetleg a fénykép feltöltése részbe tudod csatolni, de megírhatod emailben is oliviorbabyroom@gmail.com

Info
Article No.
BT7600
Opinions

Be the first to review this product!